Datum:

19.01.2012. 10:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5463 pregleda

Ovih dana internet je preplavljen BMW-ovim špijunskim fotkama. Sada su špijunski fotografi ”MotorAutority” uhvatili BMW M6 Gran Coupe tokom testiranja u blizini sedišta ove kompanije u Nemačkoj. M6 Gran Coupe debitovaće kasnije ove godine, prateći očekivanu premijeru BMW M6 sa dvoje vrata na Salonu automobila u Ženevi u martu. On bi trebalo da predstavlja svežeg rivala Mercedes-Benzu 63 AMG – modelu koji je na tržištu još otkako je inicijalno predstavljen.

Očekuje se da će M6 imati isti tjunirani M 4.4-litarski turbo V8 kao i novi M5, osim što će se snaga u konjima povećati za 40 KS, pa će sada iznositi 600 KS. Kako bi se ova dva automobila razlikovala, M6 Gran Coupe će najverovatnije imati daleko veću cenu nego M5. Trebalo bi da ima sedmostepeni M DCT menjač sa dvostrukim kvačilom i vešanje sa oznakom M odeljenja. Tako će on imati novi prednji branik, zadnji difuzor, bočne pragove, masivne točkove, četiri izduvne cevi i novi zadnji branik.

Slike svedoče o tome da je razvoj ovog automobila protekao po planu. Tradicionalna i prepoznatljiva BMW kamuflaža sakriva većinu promena, mada se ipak jasno mogu videti izduvne cevi, oblik karoserije koji je izmenjen i točkove sa aluminijumskim felnama.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)