Datum:

15.02.2017. 13:39

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nekoliko špijunskih slika ne baš visokog kvaliteta sa Bimmer Posta cirkuliše internetom, a na njima se može videti BMW M4 CS. Slike su napravljene tokom snimanja promotivnog videa u Kaliforniji.

M4 CS nije posebno misteriozan: do sada je uslikano nekoliko prototipova, a poznato je i da će ovaj model biti pozicioniran između standardnog M4 i GTS verzije istog modela. M4 GTS ime već se koristi u Španji za specijalno izdanje ovog sportskog modela, ali CS o kome je ovde reč biće potpuno drugačiji i biće dostupan na tržištima širom sveta.

Slike otkrivaju da će M4 CS imati mnoštvo karakteristika koje će ga razlikovati od ostatka ranga. Neke od tih karakteristika su veliki spojler, kao i unapređena svetla. Opremljen je setom unikatnih točkova, karbon-keramičkim kočnicama i velikim prednjim spliterom od karbonskih vlakana.

M4 CS će najverovatnije imati 444 konjske snage, zahvaljujući M4 Competition paketu opreme. Ako se BMW odluči da mu da još više snage, možemo očekivati brojku od oko 500 konja.

U poređenju sa GTS verzijom, CS će biti više naklonjena uličnoj vožnji, pa će shodno tome biti izmenjeni njeno vešanje i šasija.

Još uvek nije poznato kada će M4 CS debitovati, a postoji velika šansa da to bude u martu, na Salonu automobila u Ženevi.

Foto: Bimmer Post/Carscoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)