Datum:

27.03.2012. 13:12

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6526 pregleda

Na osvežavanju Q5 modela aktivno se radi: tome svedoče nove špijunske slike napravljene tokom testiranja. Ovoga puta šestougaona rešetka je u potpunosti vidljiva, ali je pitanje hoće li ona ostati tu kada dođe do proizvodnje. Audi će je najverovatnije ostaviti tu gde jeste, obzirom da je ovde reč o automobilu na sredini svog životnog ciklusa, ali je moguće i da se neće previše baviti redizajnom prednjeg dela, već će se fokusirati na LED svetla.

Špijunske fotke otkrivaju prednje LED farove, kao i zadnja svetla, čemu će se fanovi Audija obradovati. Prototip je veoma skromno kamufliran, a na jednoj od slika se lepo vidi i kako se vozači testnih automobila osećaju kada ih snimaju radoznali špijunski fotografi.

Već neko vreme se govori o tome da Audi planira da osveženi Q5 bude specijalno namenjen evropskom tržištu. Kao rezultat te težnje, Q5 stiže iduće godine, sa novim dizajn jezikom ovog proizvođača. Njegova premijera najverovatnije će biti zakazana za Salon automobila u Parizu u septembru.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)