Datum:

10.02.2013. 14:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara 5480 pregleda

Kao što je to bio slučaj sa Aston Martin DBS modelom, sada se pojavila reinkarnacija Aston Martin Vanquisha koja će se pojaviti u Volante varijanti u bliskoj budućnosti, a špijunske fotke koje su se nedavno objavljene zahvaljujući “CarPix”-u to i potvrđuju.

Automobil je primećen tokom testiranja po zimskim uslovima u srcu Švedske, a na sebi ima vrlo malo kamuflaže. Tako se javno primećuje da će ovaj automobil izgledati identično kao i njegov kupe brat, mada bez čvrstog krova. Aston Martinovi inžinjeri su se, doduše, potrudili da sakriju integrisani spojler na poklopcu prtljažnika lažnom kamuflažom u istoj boji.

Uprkos tome što su mnogi proizvođači superautomobila od nedavno doneli odluku da prednost daju kabrioletima sa čvrstim krovom, poput 458 Spidera i 12C Spidera, Aston Martin će ovoga puta ponuditi isključivo tradicionalni platneni krov koji će se smeštati iza prostora za putnike.

Još uvek nije objavljeno kada će Aston Martin Vanquish Volante imati svoj zvanični debi, ali postoji mogućnost da će to biti idućeg meseca u Ženevi. U svakom slučaju, kad god da se pojavi pokretaće ga isti 5.9-litarski V12 motor sa 565 KS, baš kao i standardni Vanquish kupe.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)