Datum:

07.02.2013. 19:11

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 11798 pregleda

Range Rover Sport već se našao iza objektiva špijunskih fotografa, a sada ga je ekipa “Autoevolution”-a ponovo uočila. I što se više približava datum njegove premijere, to on ima manje kamuflaže.

Kao što se može primetiti, ovo vozilo pozajmilo je neke karakteristike dizajna do Evoque kompaktnog krosovera, ali njegove proporcije i veličina pokazuju da može biti vrlo spreman kada se nađe van asfalta. Njegove uglaste linije najverovatnije će takve i ostati, ali ivice će biti dodatno obrađene.

Za razliku od trenutnog Range Rover Sporta, koji je zasnovan na Discovery-jevoj platformi, novi će imati isti arhitekturu kao i novi Range Rover, koji je debitovao na Salonu automobila u Parizu prošle godine. Kao što je to slučaj sa svakim novim vozilom iz Range Rovera, nova platforma biće zasnovana na aluminijumskoj strukturi Jaguara XJ, što će značiti i značajnu redukciju težine.

Kabina novog Range Rover Sporta biće luksuznija, što znači da će imati više modernih opcija, kao i mogućnosti opremanja od kojih će neke uključivati karbonska vlakna.

Očekuje se da će Range Rover Sport za 2014. modelsku godinu debitovati na Salonu automobila u Frankfurtu u septembru.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)