Datum:

26.05.2011. 13:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3937 pregleda

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za tržište Srbije, predstaviće svoju ponudu polovnih automobila na 8. internacionalnom Honda skupu uz akcijske cene i popuste u servisu koje mogu ostvariti novi vlasnici.

Povodom 8. internacionalnog Honda skupa, koji će biti održan 28.5. od 14:30 do 18h na Adi Huji, Delta Automoto Centar korišćenih vozila će predstaviti svoju ponudu polovnih Hondi. Cena automobila kreće od 9.600 Eur, a za sve kupce je pripremljen i specijalan poklon- popust na održavanje automobila za čitav period trajanja vlasništva. Naime, novi vlasnici polovnih Honda vozila dobijaju popust od 15% na originalne rezervne delove i 10% na ugradnju u Delta Automoto centru.

Honde važe za automobile koji se veoma retko kvare i najmanje vremena u proseku provode u servisu, ali i čije je održavanje veoma povoljno čak i u poređenju sa automobilskim markama niže klase. Upravo zbog toga, Honda i spada među najpoželjnije „polovnjake“ što potvrđuje i prestižno priznanje „Best Resale Value Awards“, koje je dobila Honda Accord, automobil sa najvišom vrednošću nakon 5 godina ekspoloatacije.

*istraživanje Kelley Blue Book’s kbb.com

Izvor: Delta Automoto PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)