Datum:

11.10.2011. 10:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 10443 pregleda

Hypo Alpe-Adria je i ove jeseni ponudila povoljne uslove finansiranja novih i polovnih vozila na lizing, koji uključuju nominalnu kamatu od 4,5 odsto, Super člansku kartu AMSS-a na poklon i specijalne pogodnosti Hypo Alpe-Adria banke.

U okviru sajamske promotivne akcije koja će trajati do kraja oktobra, zainteresovani građani imaju mogućnost da finansiraju nova vozila na lizing po povoljnim uslovima koji podrazumevaju nominalnu kamatu od 4,5 odsto i specijalan poklon, Super člansku kartu Auto-moto saveza Srbije. Zahvaljujući ovoj kartici, vlasnici vozila će u Srbiji moći da regulišu probleme u vezi sa eventualnim kvarom vozila ili saobraćajnom nesrećom na putu, kao i da refundiraju troškove hotelskog smeštaja ili prevoza autobusom ili vozom u slučaju nezgode. U Evropi, vlasnici Super članske karte imaće mogućnost da pored popravki i šlepovanja vozila u slučaju kvara na putu, ostvare značajne uštede i pogodnosti u sistemu “Show you card” na 28 hiljada prodajnih mesta.

U okviru ove sajamske ponude, budući vlasnici mogu da finansiraju vozila u roku od 2 od 7 godina, sa EKS od 7,42 odsto i uz učešće čija vrednost može biti jednaka ili veća od vrednosti PDV-a koji se uplaćuje. Troškovi obrade iznose 2 odsto. Dodatne pogodnosti koje se dobijaju uz ovu specijalnu ponudu omogućavaju klijentima koji su sklopili ugovor o finansijskom lizingu da koriste i neke od bankarskih usluga po povoljnijim uslovima. Zahvaljujući ponudi banke, sva pravna lica kojima su potrebna obrtna sredstva za finansiranje učešća i PDV-a mogu da uzmu povoljne kratkoročne dinarske kredite sa fiksnom mesečnom kamatnom stopom od svega 1,3 odsto, rokom otplate od 12 meseci i  troškovima obrade kredita od 0,5 odsto, dok građani, privatna lica, ovim putem dobijaju dodatne povlastice pri korišćenju tekućeg računa i VISA Revolving kartice.

U istom periodu građani će moći da se odluče i za finansiranje polovnih automobila za koje već važe predsajamski popusti do 10 odsto.

Izvor: McCann Erickson PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)