Datum:

05.07.2012. 13:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 8470 pregleda

Honda, vodeći svetski proizvođač motocikala, iz sveobuhvatne linije najpopularnijih modela izdvaja modele CBR125R po akcijskoj ceni od 3.150 EUR, ili uz mesečnu ratu od 59 EUR, i CBR600F po akcijskoj ceni od 8.490 EUR ili uz mesečnu ratu od 149 EUR.

Zabavni CBR125R pruža uzbudljuvu vožnju uz maksimalnu bezbednost, posebno u gradu ili na zahtevnim krivudavim putevima. Ova mašina u stanju je da prihvati bilo kakvu vrstu zadatka i istovremeno obezbedi ushićenje koje svaku vožnju pretvara u užitak. Moćan i praktičan CBR600F karakterišu visoke supersport performance, izuzetno precizno upravljanje i potpuna kontrola, a sve to zahvaljujući najnovijim tehnološkim rešenjima, posebno vrhunskom ABS sistemu koji omogućava lako kočenje. Četvorocilindručni aluminijumski motor, zapremine 599cc, pruža linearnu isporuku snage i oštro ubrzanje kako u gradu tako i na autoputu.

Pored sveobuhvatne linije najpopularnijih modela po atraktivnim cenama, Delta Automoto, generalni uvoznik Honda motocikala za tržište Srbije, nudi i originalne rezervne delove uz najkraće rokove isporuke i garanciju od 2 godine, vrhunsku servisnu uslugu po visokim standardima proizvođača i veliki izvor dodatne opreme i asesoara. Za sve vlasnike Honda motocikala u toku je Prolećna servisna akcija koja obuhvata 10% popusta na redovan servis, a potom i 20% popusta na sve ostale delove.

Izvor: Delta Automoto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)