Datum:

28.03.2011. 22:45

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5304 pregleda

Na 49. Međunarodnom salonu automobila, koji se od 25.3.-3.4. održava u Beogradu, Honda je svoj nastup koncipirala tako da u potpunosti prati njen korporativni slogan – Snaga snova, i dodatno naglasi njenu usmerenost na razvoj i primenu najsavremenijih tehnologija, ali i trkački duh koji je ugrađen u sve Hondine modele.

Ideja ovogodišnjeg nastupa Honde na Sajmu automobila su napredne tehnologije koje Honda primenjuje u svim aspektima svog poslovajna, od projektovanja proizvoda koji ne zagađuju životnu sredinu, preko procesa proizvodnje koji su takođe „čistiji“, pa do tehnoloških dostignuća koja podižu sigurnost vožnje na najviši nivo. Na centralnom delu štanda posetioci imaju priliku da vide, po prvi put, hologramsku 3D projekciju u prostoru, koja takođe, sama po sebi, predstavlja najnovije tehnološko dostignuće. Prikazana 3D projekcija u prostoru, prikazuje raznovrsnost Hondinog proizvodnog programa koji obuhvata čak i najsavršenijeg humanoidnog robota, ASIMO.

Modeli koji su ove godine izloženi na štandu Honde su restilizovani Accord, Jazz Hybrid, CR-Z, Civic 5D, Civic Type S i CR-V.

Izvor: PR Delta Automoto, Honda/Fiat Group

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)