Datum:

06.01.2012. 10:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

2 komentara 10648 pregleda

Sa proizvodnjom koja se brojčano izražava sa pet cifara, treća generacija Smart ForTwo električnog vozila boće dostupna na proleće ove godine u više od 30 zemalja širom sveta. Kako bi promovisao dostupnost ovog automobila, nemački proizvođač odlučio je da to postigne futurističkom reklamom, u kojoj se u suštini govori da će ovako automobili ubuduće izgledati.

Mali električni dvosed pokreće motor od 55 kW koji maksimalno razvija 120 km/h. Od nule do 100 km/h ubrzava za manje od 13 sekundi, a u gradu može da se vozi i do 140 km bez proizvodnje i emisije štetnih gasova.

Nova kombinacija boja donosi kristalno bele panele, bele aluminijumske felne i brojne zelene detalje spolja i unutra, sa crnim sedištima.

2 komentara
 1. Miroljub Cabarkapa

  “Mali električni dvosed pokreće motor od 55 kW koji maksimalno razvija 30 km/h. Od nule do 100 km/h ubrzava za manje od 13 sekundi, a u gradu može da se vozi i do 140 km bez proizvodnje i emisije štetnih gasova.”

  Nije mi jasno kako motor koji ima 55KW razvija “30 km/h” a može da mu se izmeri ubrzanje do 100km/h. Kako, ako mu je max brzina 30 km/h? Totalno sam zbunjen.

  Nije prvi put da se slične greške provlače u Vašim tekstovima, ali sada sam morao da Vam skrenem pažnju.

  Nadam se da ovu poruku nećete shvatiti zlonamerno i da na moj e-mail neće stizati nepoželjna pošta… 😉

 2. Dragi Miroljube,

  Kod brojki sa maksimalnom brzinom potkrala se greška u kucanju, očigledno. Umesto cifre od 30 km/h, trebalo bi da stoji 120 km/h. Sada je u tekstu to ispravljeno.

  Hvala Vam na sugestiji i drago nam je da nas pažljivo čitate i uočavate greške. Ko radi taj i greši, zar ne? 🙂 Zato se uzdamo i u vas, naše čitaoce, da nam ukažete na greške i propuste kako bismo zajedno dalje rasli i postali još bolji.

  Najljubaznije bih Vas zamolila da nam i ubuduće prijavite ovakve i slične greške, da bi one bile blagovremeno otklonjene.

  Sve najbolje,
  Ina Poljak

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)