Datum:

01.12.2014. 22:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4733 pregleda

Parkiranje automobila svakako može da predstavlja zastrašujuće iskustvo, a to je svakako bio slučaj sa fudbalerima Arsenala Dani Velbekom, Aron Remzijem i Santi Kazorlom, sa kojima je Sitroen odlučio da se našali u novom videu.

Fudbaleri Arsenala su mislili da učestvuju u promotivnom parking izazovu koji je Sitroen organizovao za momke i devojke iz londonskog kluba.

Kampanja je osmišljena da edukuje vozače u Velikoj Britaniji o parkiranju, a ovom prilikom su prezentovane i nove tehnologije u “C4 Cactus” i “C1” modelima koje obezbeđuju bolju preglednost i lakše manevrisanje.

Momcima iz muške postave Arsenala su se pridružile i članice ženskog odeljka kluba i reprezentativke Engleske Aleks Skot i Džordan Nobs, a sa njima je bila Analez Ferari, predstavljena kao najnovija članica tima.

Naravno, da su momci više pratili ženski fudbal znali bi da Analez nikako nije fudbalska zvezda u usponu već profesionalna kaskader-vozačica koja ih je pošteno isprepadala nakon što su sa njom krenuli na vožnju.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)