Datum:

16.08.2016. 20:48

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Sibirski tigrovi u Baldaling Wildlife World drive-through safari parku na severu Pekinga (Kina) možda nemaju baš raznovrsnu ishranu, pa je jedan od njih poželeo da proba nešto drugačije – plastično i sa ukusom Volkswagena?

Snimak koji možete videti napravio je jedan od putnika u VW Jetti. Ogromni tigar pojavljuje se ispred automobila i odlučuje da… proba kakvog je ukusa njegov branik. Putnicima nije svejedno dok im ogromna mačka ispituje prevozno sredstvo, ali puštaju je da obavi svoje jer nije mudro raspravljati se sa ovakvim životinjama.

Nakon što je uzeo šta je želeo, tigar odvlači branik među drveće i igra se sa njim. Čini se da ga tretira pre kao igračku za griženje nego hranu. Kasnije se na snimku prikazuje šteta uzrokovana ovim radoznalim tigrom. Neko veoma hrabar je otišao po branik i šteta na njemu je prilično šokantna – pun je rupa od ujeda na mestima gde se sreo sa vilicom tigra. To može da znači da Jetta modeli napravljeni u Kini imaju očajno lošu plastiku, a može da znači i da je ovaj sibirski tigar zaista opaka zverka.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)