Datum:

20.05.2020. 21:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Automobilski klaster Srbije (AC Srbija) organizuje šestu po redu konferenciju posvećenu razvoju automobilske industrije „SEE Automotive – Connect & Supply” 19. i 20. maja 2020. godine!

Uz podršku projekta Razvoj privatnog sektora u Srbiji (PSD) koji, u okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje, sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ. Zbog postojeće situacije ovogodišnja konferencija biće održana online.

Glavne teme konferencije ove godine biće uticaji krize prouzrokovane COVID-19 virusom, odgovor na krizu i budući trendovi. U virtuelnom prostoru će se okupiti više od 200 učesnika iz oblasti automobilske industrije iz Jugoistočne Evrope.

Cilj „SEE Automotive – Connect & Supply” konferencije je povezivanje OEM proizvođača, kompanija TIER1 i 2 i relevantnih javnih institucija, kako bi se dodatno pomoglo razvoju automobilske industrije u regionu Jugoistočne Evrope.
O aktuelnim planovima OEM i TIER1&2 kompanija, izazovima i potencijalima za dobavljače iz Jugoistočne Evrope, kao i mogućnostima za razvoj i primenu inovacija u automobilskoj industriji u ovom regionu, govoriće predstavnici najznačajnijih svetskih automobilskih kompanija i pratećih industrija prisutnih u ovom regionu. Neke od kompanija koje će učestvovati su Jaguar Land Rover, Volkswagen Innovation Hub TLV, Continental Automotive Serbia, Mitsubishi Electric, VDA (Nemačko udruženje auto-industrije), Brose, DB Schenker, Rheimmetall, Videoton, BME, kao i Odeljenje za međunarodnu trgovinu iz Velike Britanije.

Predstavnici ovih kompanija učestvovaće i na B2B sastancima, koji su ponuđeni učesnicima kako bi se maksimalizirali poslovni kontakti. B2B sastanci će se odvijati online, preko specijalne platforme, u drugom delu prvog dana i tokom celog drugog dana Konferencije.

Ova konferencija je jedna od najvažnijih stručnih i poslovnih skupova u ovom delu Evrope kada je u pitanju automobilska industrija. Na tom mestu učesnici se mogu informisati o trendovima kompanija i planovima proizvođača u regionu.

Prethodne SEE Automotive konferencije značajno su uticale na unapređenje poslovanja kompanija iz automobilske i pratećih industrija u Jugoistočnoj Evropi. Zainteresovani za učešće na Konferenciji mogu se prijaviti na sajtu.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)