Datum:

07.11.2011. 19:33

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 7420 pregleda

Na ovogodišnjem SEMA događaju u centru pažnje našli su se Chevrolet Camaro kupei i kabrioleti. Možete ih videti u galeriji slika ispod.

Prvi je Camaro ZL1 Carbon Concept, koji se ističe svojim opasnim izgledom. Njega pokreće superpunjeni V8 motor koji proizvodi 580 KS i 754 Nm obrtnog momenta, koji debituje skupa sa ovim automobilom.

Sledeći je Camaro Red Zone Concept. Zasnovan je na kabrio verziji Chevroletovog klasičnog automobila. Ova mašina prekrivena je Crystal Claret bojom, koja je nedavno dostupna za 2012. modelsku godinu skupa sa Chevrolet Accessories Ice srebrnim unutrašnjim delovima. Spoljašnjost je opremljena Accessory točkovima i karoserijom. Paket opreme koji uključuje liniju na haubi biće uskoro dostupan za Camaro vlasnike.

Srebrni kabriolet koji možete videti na donjim slikama je Camaro Synergy Series Concept, takođe prekriven Siver Ice bojom, sa crnim Synergy nalepnicama, unutar koje je crvena linija. Crni Chervolet Accessory točkovi uklapaju se sa ostatkom spoljašnjosti, posebno sa rešetkom u boji ostatka karoserije.

Najzad, tu je i Camaro 1LE Concept. Kao i drugi 1LE paketi, ovaj ima vešanje koje je prilagođeno kružnim trkačkim stazama. Victory Red spoljašnjost ukrašena je crnom haubom, a većina unutrašnjih poboljšanja biće dostupna na ZL1 verziji od iduće godine, uključujući i magnetno vešanje.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)