Datum:

06.11.2011. 17:34

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 9475 pregleda

Kompanija SEAT poziva sve ljubitelje fudbala da testiraju svoje znanje i učestvuju u novom online kvizu „SEAT Enjoy the game“.

Pored predviđanja rezultata utakmica UEFA Evropske lige 2011/2012, učesnici u online kvizu odgovaraće na pitanja u vezi sa istorijatom klubova učesnika, kao i na pitanja o marki SEAT.
Svi zainteresovani mogu da se registruju putem sajta i dobiju priliku da osvoje nagrade. Najuspešniji u ovom automobilsko-sportskom kvizu osvojiće putovanje za dve osobe u Bukurešt, na finale prestižnog fudbalskog takmičenja.

Za učešće u kvizu mogu da se prijave svi koji imaju preko 18 godina sa mestom prebivališta u Srbiji. Nakon registracije, svaki igrač dobija 500 bodova, koji može da se uvećava u zavisnosti od tačnih odgovora na postavljena pitanja.

U svakom trenutku tokom igranja, učesnici mogu da zamene bodove za promotivne nagrade kao što su SEAT ručni satovi, posude za piće, majice, kačketi, dok će na veliko fudbalsko finale putovati igrač koji do kraja kviza prikupi najveći broj bodova.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)