Datum:

16.10.2016. 20:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Danas važi pravilo da je gotovo sve moguće kupiti na Amazonu, a to će uskoro da važi i za automobile. Seat je taj koji otvara vrata ovom trendu. Ovaj brend je sklopio saradnju sa Amazon.fr sajtom koji će kupcima iz Francuske omogućiti da poruče specijalno izdanje Mii gradskog automobila putem interneta.

Ova kampanja, nazvana #DeliveryToEnjoy, odnosi se na petnaest jedinica Seat Mii by Mango, modela ograničenog izdanja malog hečbeka koji je prepravljen od strane španskog odevnog brenda.

Specijalno izdanje može imati jedan od tri jedinstvena premaza – Glam Beige, Intense Black ili Aton Glossy, kao i 15-inčne točkove u tamnosivoj boji i somotski premaz na bočnim retrovizorima. Unutrašnjošću dominiraju crne Alcantara presvlake sa bež detaljima, a tu su i površinee presvučene kožom i torba u istom maniru. Ovo vozilo zasnovano je na istom gradskom automobilu koji Volkswagen prodaje kao Up! i Škoda kao Citigo.

Kupci koji se odluče da ga kupe putem Amazon.fr sajta moraće da polože depozit u vrednosti od 500 evra, nakon čega će biti kontaktirani od strane Seatovog zastupnika kako bi se proverile njihove vozačke dozvole i dogovorila isplata preostalih 10.490 evra. Nakon što je porudžbina završena, automobil će se kupcu dostaviti u naredna 72 sata.

mii-by-mango-11

mii-by-mango-10

mii-by-mango-9

mii-by-mango-2

2015, barcelona, hero, lifestyle, Mango, Mii, Seat, spain, transportation, cafe adonis

2015, barcelona, lifestyle, Mii, Seat, spain, transportation, Mango, alba

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)