Datum:

14.04.2011. 10:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 5520 pregleda

Za nedelju dana počinje Salon automobila u Njujorku i, kako to obično biva, sa svih strana stižu pompezne najave, fotke, ”slučajno” iscureli snimci i, naravno, teaseri. To je prilično uobičajeno pred ovako značajan događaj, na kom će veliki broj proizvođača predstaviti svoje glanc nove modele.

Jedan od tih proizvođača je i Scion, a vozilo koje svi željno iščekuju da vide je FT-S. Još uvek se pouzdano ne zna da li će ovaj koncept biti u formi kupea, ali glasine potvrđuju da će imati FT-S oznaku. Proizvođač je, pak, doneo jasnu odluku u vezi jedne stvari, a to je da zadirkuje (što je i prevod glagola ”tease”, od kog je i nastala imenica ”teaser”) svoju publiku, sve dok ista ne dobije priliku da zvanično vidi ovaj automobil. Stari, proveren recept.

Naime, na kratkom klipu koji se nalazi gore, može se videti da će ovaj automobil imati mesto na Scion-ovom štandu u Njujorku. Obzirom da se preko njihovog zvaničnog sajta može pratiti premijera ovog automobila uživo, postarajte se da, ukoliko ste zaintrigirani, budno motrite dešavanja 20. aprila u tačno 18:40 časova (po srednjeevropskom vremenu) i ne dozvolite da vam išta promakne sa čak one strane Atlantika!

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)