Datum:

24.05.2020. 9:06

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Vlasnici “Tojotinih” vozila od danas mogu da iskoriste posebne pogodnosti za usluge, rezervne delove i originalnu dodatnu opremu. Preporučuje se održavanje u ovlašćenoj servisnoj mreži jer se na taj način najbolje čuva vrednost investicije i garantuje kvalitet radova i ugrađenih delova i opreme.

U toku je velika postprodajna kampanja “Tojote Srbija” koja poručuje da “Tojotini automobili zaslužuju Tojotin servis”.

Šta to u praksi konkretno znači objašnjavaju iz “Tojota Srbije”.

– Podrazumeva se da će klijenti uvek biti ljubazno dočekani i usluženi, da će se vozilo zajednički pregledati i porazgovarati o njemu, servis će uraditi naši vrhunski obučeni mehaničari. Naravno, ugrađivaće se samo originalni delovi, oprema i ulja s “Tojotinom” garancijom – kažu za “Novosti” u “Tojoti Srbija”.

U ovoj kompaniji posebno ističu da ih je situacija sa korona virusom naterala i na posebne mere sigurnosti.

– Virus nam je ukazao na neophodnost zaštite disajnih organa. S porastom temperatura i većim korišćenja klima uređaja, antibakterijski tretman dobija na posebnom značaju. Ventilacioni kanali i izmenjivači toplote (kondenzator i isparivač) mesta su čija zamračenost posebno pogoduje razvoju bakterija i gljivica. Tretman specijalnim sredstvima će uništiti štetne mikroorganizme, sprečiti njihov razvoj u narednih šest meseci i zaštiti zdravlje vozača i putnika.

Servis klima uređaja (s rashladnim fluidom R123) u ovoj servisnoj kampanji košta 35 evra, a sa antibakterijskim tretmanom i zamenom polen filtera cena kreće od 75 evra. Standardni polen filter može da se nabavi od 26 evra, dok aktivni polen filter, koji zadržava 25 odsto više uobičajenih zagađivača i neutrališe štetne gasove i neprijatne spoljne mirise, staje od 37 evra.

Na put se često ne može bez krovnih nosača, a njihova pojedinačna cena zavisi od modela vozila i kreće se od 124 do 182 evra.. Kuke za vuču, s elektro instalacijom i ugradnjom, koštaju od 540 do 779 evra. Cena za krovni nosač bicikla kreće od 139 evra, a za krovni kofer od 507 evra.

Zaštita unutrašnjeg prostora gumenim patosnicama košta od 51 evra, a poda prtljažnika gumenom oblogom od 46 evra.

“Tojota protekt”, revolucionarni premaz koji je potekao iz istraživanja svemirske agencije NASA, pruža visok nivo zaštite površina vozila i lakše održavanje čak pet godina. Tretman karoserije košta 179 evra, enterijera 64 evra a točkova 39 evra.

Izvor: Novosti

0 komentara
Ostavi komentar
Ime (*)

E-mail (*)

Komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)