Datum:

27.10.2011. 16:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7063 pregleda

Zima je na pragu, a svi vozači znaju da sa prvim mrazevima mogu da nastanu problemi sa automobilima, koji, uz malo truda, lako mogu da preduprede.

– „Punto“ mi je još u garanciji, došlo je vreme za servis i mislim da je veoma bitno da ga uradim pre prvih zimskih dana – kaže za „Novosti“ Stanimir Jevtić iz Pančeva.

– Servis u koji idem u „Zastava prometu“ je iznenada zatvoren. Šta sada da radim? Da li ću imati problema ako odem u neki drugi.

Naš majstor Predrag Korugić iz AK Voždovac, čiji je servis, između ostalog, ovlašćen i za „Fijatova“ vozila, objašnjava.

– Bitno je da imate sve papire i podatke o redovnom servisiranju u servisnoj knjižici vašeg automobila. Neće biti nikakvih problema, a svi nedostaci, obuhvaćeni garancijom će biti i kod nas besplatno otklonjeni.

Redovna priprema za zimu?

– Neophodno je proveriti stanje akumulatora, kvalitet antifriza. Neophodno je imati i odgovarajuću tečnost za pranje stakla, proveriti metlice brisača, u brave staviti kap-dve glicerina, snabdeti se sprejevima za odleđivanje stakala, brava,proveriti pritisak u pneumaticima. Ima još dosta „začkoljica“ pa zato preporučujem posetu servisu da vam prvi mrazevi i sneg, ne bi zadavali brige – kaže majstor Korugić.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)