Datum:

29.06.2012. 10:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 11298 pregleda

Nije lako u današnje vreme kupiti auto… polovan pogotovo. Pa ipak, i kada se nađe novac, i odgovarajuće vozilo, kupci su na „sto muka“.

– Planiram da kupim „hjundai tuson“. Našao sam jedan, 2006. godište sa motorom 2,0 dizel, koji je prešao 180.000 kilometara i kojeg vlasnik ceni 8.000 evra – prenosi nam Milan Zirojević, iz Užica.

Našeg čitaoca interesuje da li je to realna cena, kakav se pokazao za održavanje i da nije malo više prešao za svoje godine.

Ekipa „Auto-dodatka“ je više puta testirala razne verzije „tusona“, ali smo se za savet ovoga puta obratili Daliboru Jakovljeviću, majstoru iz „Hjundaijevog“ servisa u Beogradu.

– „Tuson“ je jedno od najboljih SUV vozila koje možete naći na tržištu polovnjaka. I po ceni, i po onome kako se pokazao u eksploataciji – kaže majstor Jakovljević. – Međutim, stvarno ne mogu da vam kažem da li je „cena u redu“ na osnovu onog što ste nam kazali. Sve zavisi u kakvom je stanju automobil. Što se tiče kilometraže, nije nikakav problem naveden za ovaj automobil i tu vrstu motora. U dosadašnjoj praksi imali smo na servisu „tusone“ koji su prešli višestruko više i nije bilo nikakvih problema.

Savet našem čitaocu je da proveri servisnu knjižicu „tusona“, ukoliko je prodavac poseduje, i da, u svakom slučaju, pre kupovine odveze automobil do nekog od ovlašćenih „Hjundai“ servisa.

Mi smo u nekoliko specijalizovanih oglasnika za polovne automobile pogledali cene „tusona“ iz 2006. i našli smo primerke koje vlasnici cene od 7.500 do čak 10.000 evra! Naravno, sve u zavisnosti od mnogobrojnih parametara, očuvanosti, kilometraže, dodatne opreme i slično.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)