Datum:

23.09.2013. 13:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 9020 pregleda

Kompanija koja je u vlasništvu oživljenog Saaba – Spyker – potvrdila je da je u pregovorima sa nemačkim gigantom BMW-om oko deljenja tehnologije i delova.

Očekuje se da dogovor bude postignut u sredu, kada će Spyker grupa održati konferenciju za štampu u Švedskoj. Tema konferencijwe biće “nedavne špekulacije u štampi oko uspostavljanja moguće saradnje, odnosno snabdevanja između Spykera i BMW-a”. Spyker je tom prilikom potvrdio da su pregovori u toku i da će javnost biti upoznata sa detaljima dogovora onda kada on bude zvanično sklopljen.

Portparol BMW-a odgovorio je na medijska nagađanja: “Povremeno stupimo u pregovore sa drugim proizvođačima oko brojnih tema, ali trenutno nismo u mogućnosti da pružimo više informacija. U sredu Saab organizuje konferenciju za štampu u Švedskoj. Jedino što možemo to je da vas uputimo na konferenciju.”

U junu je švedska štampa izvestila da Saab pregovara sa BMW-om oko mogućnosti da koristi motore ovog nemačkog proizvođača, kao i menjače za svoj novi 9-2 supermini.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)