Datum:

16.04.2011. 11:11

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5325 pregleda

Beogradski maraton, 24. po redu, održava se u nedelju, 17. aprila, i tada će biti izmenjen režim saobraćaja u nekim delovima prestonice.

Od ponoći 16. aprila do 19 časova 17. aprila obustavlja se saobraćaj u Kolarčevoj ulici, Ulici kralja Milana i preko Terazija, kao i u delu Trga Nikole Pašića prema Terazijama.

Od ponoći do 17 časova obustavlja se motorni saobraćaj u ulicama: Prizrenskoj i delu Balkanske (od Prizrenske do Kraljice Natalije), kao i na saobraćajnicama u zoni OTC “Novi Beograd”.

Motorni saobraćaj obustavlja se i u Ulici arhiepiskopa Danila i to od 2 do 10.30, a od 3 do 11 sati biće zabranjen saobraćaj svim vozilima u Dečanskoj ulici, na delu od Nušićeve do Trga Nikole Pašića, preko Trga Nikole Pašića, u Bulevaru kralja Aleksandra (na delu od Kneza Miloša do Beogradske ulice) i Resavskoj, na delu od Krunske do Bulevara kralja Aleksandra.

Za vreme prolaska maratonaca, svi prilazi stazi biće zatvoreni za saobraćaj, a iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na građane da uklone parkirana vozila sa trase maratona.

Od 9 do 11.30 sati zatvara se za motorni saobraćaj Takovska ulica (od Svetogorske do Kneza Miloša) i Kneza Miloša (od Takovske do Nemanjine ulice). Do 16 sati za saobraćaj će biti zatvorena Ulica kneza Miloša, na delu od Bulevara kralja Aleksandra do Admirala Geprata, smer ka Nemanjinoj.

Od 10 do 16 sati, povremeno, za vreme prolaska takmičara, zatvaraju se za motorni saobraćaj deonice trase maratona: Bulevar kralja Aleksandra, Branka Krsmanovića, Cara Nikolaja II, Makenzijeva, Trg Slavija, Nemanjina, Balkanska, Gavrila Principa, Pop Lukina, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina (od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle), Bulevar Nikole Tesle, Karađorđev trg, 22. oktobra, Vrtlarska, Ivićeva, Tošin bunar, Zemunska, Vojvođanska, Nehruova, Jurija Gagarina (kolovozna traka za smer ka Dr Ivana Ribara, na delu od Milutina Milankovića (III bulevar do Dušana Vukasovića), Milutina Milankovića (III bulevar), Milentija Popovića, Brankov most, Kraljice Natalije, Aleksandra Dubčeka, Bulevar Mihajla Pupina, u delu od Aleksandra Dubčeka do Bulevara umetnosti, Bulevar umetnosti, Bulevar Zorana Đinđića, u delu od Omladinskih brigada do Bulevara umetnosti, Milutina Milankovića, od Bulevara umetnosti do Milentija Popovića, kao svi prilazi trasi.

Od 6 do 16 časova u Ulici kraljice Marije biće zabranjen motorni saobraćaj i sva vozila koja nisu u funkciji održavanja maratona moraju biti uklonjena.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)