Datum:

21.04.2011. 13:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5759 pregleda

Bugatti je pripremio dva nova specijalna izdanja povodom ovogodišnjeg Salona automobila u Šangaju. Dva najnovija hiperautomobila ovog evropskog proizvođača – Grand Sport i Super Sport – veoma su nalik modelima prikazanim na Salonu automobila u Ženevi koji se održavao prošlog marta.

Super Sport je imao svoj azijski debi, a on se aktuelno rangira kao automobil sa najvišim performansama na svetu, sa svojih impresivnih 1200 konjskih snaga i elektronski ograničenom brzinom na 415 km/h. Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport sa svojih 1001 KS jeste najsnažniji kabriolet na svetu i takođe je bio viđen u Šangaju.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport prikazan u Šangaju je u mat beloj boji. Tu su i plavi karbonski elementi na donjem delu automobila, kao i plavičaste felne. Plava boja dominira i u unutrašnjosti ovog automobila, protkana belim šavovima na sedištima, volanu, menjaču i aluminijumskoj konzoli. Ovo vozilo je napravljeno od strane Bugatti-jevog tima kako bi zadovoljio precizne željene specifikacije svog budućeg vlasnika.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport

Bugatti Veyron 16.4 Super Sport prikazan u Šangaju ima u potpunosti crn i providan karbonski krov. Detalji u uglačanom i anodiranom aluminijumu predstavljaju kontrast u odnosu na felne sa EB logom, koji se nalazi i na poklopcu za benzin i stražnjem delu. Unutrašnjost je obložena u dva tona – ”snežno bež” i ”belunga crnom” bojom. Karbon se nalazi i unutra, duž vrata i umetnut u centralnu konzolu. Ostatak je u ”snežno bež” koži. Bugatti Veyron 16.4 Super Sport prikazan u Šangaju je već prodati jednom kineskom kupcu.

Bugatti Veyron 16.4 Super Sport

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)