Datum:

18.02.2011. 19:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6654 pregleda

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za tržište Srbije, kreće sa akcijom u toku koje će SUV model Hondine game, CR-V, biti prodavan uz 5% sajamskog popusta.

Sajam automobila počinje za nešto više od mesec dana, ali su u Hondi sajamske cene za model CR-V već aktuelne. Radi se o sajamskom popustu tokom kojeg će cena modela CR-V 2.0 4×4, sa bogatim paketom opreme Elegance, iznositi 22.500 Eur. Svi zaintersovani mogu zakazati test vožnju ovog modela u Delta Automoto salonu na Novom Beogradu, preko sajta www.honda-srbija.rs ili na 011/20 10 915.

Honda CR-V je dobitnik brojnih priznanja u oblasti dizajna, bezbednosti i inovativnih tehnologija, a proglašena je i za jedno od vozila sa najvećom rezidualnom vrednošću (Kelley Blue Book’s kbb.com). Takođe, Honda CR-V je dobitnik nagrade “Top Recommended” kao auto koji preporučuje edmunds.com, kompanija koja se još od 1966. godine bavi novim i polovnim automobilima, i koja je osnovala prvi online izvor pružanja informacija u ovoj oblasti. Generalno, Hondini automobili važe za „best buy“, odnosno njihov kvalitet i bogatstvo opremljenosti prevazilaze uloženi novac.

Izvor: Delta Automoto, Honda/Fiat Group PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)