Datum:

20.03.2013. 22:12

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4007 pregleda

Beogradski sajam domaćin 51. Međunarodnog salona automobila i 7. Sajma motocikala “Motopešn”. Od 22. do 31. marta predstaviće se više od 450 izlagača iz Srbije i sveta.

Redovni, 51. međunarodni salon automobila, najvažnija i najveća ovogodišnja manifestacija u oblasti automobilske industrije u našem regionu, biće održan, prema zvaničnom kalendaru Međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila OICA, od 22. do 31. marta u svim raspoloživim izlagačkim kapacitetima Beogradskog sajma, uz učešće više od 450 izlagača, najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, komercijalnih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme.

Posetiocima 51. međunarodnog salona automobila, domaćoj stručnoj i širokoj publici, ljubiteljima i fanovima automobilizma biće predstavljeno čak 49 premijernih modela automobila, od čega će naravno najveću pažnju i vrhunac fascinacije izazvati 10 modela koji dolaze u Beograd sa tek završenog Salona automobila u Ženevi i svoju svetsku postpremijeru doživljavaju pod kupolama Beogradskog sajma.

Posetioci Beogradskog sajma moći će na ovogodišnjem Salonu automobila premijerno da vide novi “mercedes CLA”, “audi A3 Sportback”, “BM Grand turismo”, “McLaren MP4 – 12C”, “golf 7”, “sitroen C – Ellysee”, “opel adam”, “leksus GS450H”, “ševrolet tra”, “micubiši AS”, novu “mazdu 6”, novu “škodu oktaviju”…

Na 7. međunarodnom sajmu motocikala “Motopassion” ljubitelji dvotočkaša, osim najbogatije ponude motocikala i opreme za vozače, imaće zadovoljstvo da prisustvuju premijeri čak 58 novih modela dvotočkaša na našem tržištu. Bogata ponuda dodatne opreme na početku sezone svakako će dodatno zainteresovati sve ljubitelje motociklizma i poklonike vožnje na dva točka.

Proizvođači, uvoznici i distributeri automobila i motocikala odobravaće kupcima odgovarajuće sajamske popuste i, u saradnji sa bankama i lizing kompanijama, pogodnosti prilikom kupovine. Tradicionalno prisustvo svih svetskih lidera u industriji auto-delova i opreme učiniće ambijent i atmosferu ovogodišnjeg sajma

Svečano otvaranje 51. međunarodnog salona automobila je u petak, 22. marta, u 11 časova, u Hali 1 Beogradskog sajma.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova. Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara, a cena parkinga je 100 dinara na sat.

U četvrtak, 28. marta, na sajmu će biti “Family day”, kada će Salon automobila moći da poseti cela porodica sa jednom celodnevnom ulaznicom od 500 dinara.

Izbor za Mis 51. salona

U sredu, 27. marta, u 18 časova, u Hali 1 biće organizovan izbor za mis 51. međunarodnog salona automobila. U petak, 29. marta, u 12 časova, u svečanoj Sali direkcije Beogradskog sajma biće uručena zvanična priznanja “gran pri” Salona automobila.

Panda na dar

Najsrećniji posetilac 51. međunarodnog salona automobila, u nagradnoj igri u kojoj će moći da učestvuju svi posetioci sa kupljenim ulaznicama, dobiće najnoviji model automobila “fijat panda 1. 2 Lounge”, koju poklanjaju “Fijat automobili” i Beogradski sajam, dok će najsrećnijim učesnicima 7. sajma motocikala “Motopassion” biti dodeljene čak tri nagrade: Motocikl “Keeay out look 150”, komplet moto-opreme “Dainese” i “Keeay” kaciga mod. 39.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)