Datum:

15.03.2014. 11:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4566 pregleda

Pod kupolama Beogradskog sajma u petak je svečano otvoren četvrti „Beogradski kar šou“ i Osmi međunarodni sajam motocikala i prateće opreme.

Posebnu pažnju privlači prvi „Ikarbusov“ autobus sa znakom „Mercedesa“ koji je u petak dobio i brojna priznanja stručnih foruma novinara i stručnjaka iz automobilske industrije.

Svesni da je kupovna moć naših građana izuzetno mala svi izlagači su, uz podršku banaka i lizing kuća, pripremili specijalne uslove kupovine i brojne druge pogodnosti. Tako su u „Opelu“ produžili garanciju sa dve na četiri godine u „Dačiji“ sa pet na sedam, a i jedni i drugi su pripremili lizing ugovore sa nula odsto kamate. Od noviteta prednjače „Mercedes“, „Reno“, „Volvo“, a po prvi put izlaže i „Jaguar“ za čije najskuplje modele vlada veliko interesovanje. Korejska industrija automobila „Kia“ je ponudila celokupnu novu gamu vozila, prva zvezda je svakako novi „sportidž“, a popusti na pojedine modele vozila sa sedmogodišnjom garancijom idu i do 7.000 evra.

Domaći proizvođač automobila FAP predstavio je nove modele „fijata 500L“ za koje vlada veliko interesovanje.

Najjeftiniji automobil na sajmu je „dačija sandero“ sa 7.310 evra a najskuplji su automobili izloženi na štandu Auto-moto saveza Srbije i „Tesla revija“ koji koštaju 300.000 evra.

Sajam je u petak svečano otvorio Dušan Borković, najtrofejniji srpski automobilista. Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, osim poslednjeg dana, 23. marta kada se sajam zatvara u 17 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 300, za grupne posete 200, za đake i studente 150, a cena parkinga je 100 dinara na sat.

Počela prodaja

Prodaja novog „Ikarbusovog“ autobusa „IK112 le“, koji je napravljen u saradnji sa nemačkim „Mercedesom“, zvanično je počela na sajmu automobila u Beogradu. Generalni direktor „Ikarbusa“ Aleksandar Vićentić najavio da bi prvi autobusi mogli da se nađu već za par meseci na ulicama Beograda. On je naglasio da već postoji veliko interesovanje za taj model, a naročito u zemljama iz okruženja, kao što su Hrvatska i Rumunija.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)