Datum:

21.02.2011. 13:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6013 pregleda

Rolls-Royce Motor Cars potvrdio da će na Salonu automobila koji počinje 1. marta u Ženevi predstaviti svoj Rolls-Royce 102EX – unikatni i u potpunosti električni Phantom. Ovaj automobil će imati turneju u Evropi, na Bliskom Istoku, Aziji i u Severnoj Americi tokom ove godine, a njegova misija biće testiranje i prikupljanje informacija koje će uticati na buduće odluke donesene u vezi sa električnim automobilima koji bi mogli biti proizvođeni pod pokroviteljstvom Rolls-Royce Motor Cars kompanije.

102EX je poznat i kao Phantom Experimental Electric (EE). Namera kompanije je da skupi što je moguće više mišljenja i reakcija o alternativnom pogonu i to od mnoštva ljudi, uključujući vlasnike, obožavaoce, javne ličnosti i medije. Kroz vozačke testove vlasnicima će biti omogućena prilika da iskuse alternativnu pogonsku tehnologiju i da daju povratnu informaciju o svom iskustvu, mišljenju i žalbama direktno Rolls-Royce-u.

Mada još uvek ne postoje planovi o proizvodnoj verziji, jedan od kompanijinih EX modela pokušaće da odgovori potrebama publike. Te potrebe tiču se sposobnosti ovog automobila da održi određeno rastojanje između dva punjenja baterija i funkcionisanja u ekstremnim vremenskim uslovima. Takođe, njegova misija biće i upoređivanje pouzdanosti sa očekivanjima kupaca.

Zvanično prikazivanje ovog električnog luksuznog automobila je u Ženevi, 1. marta.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)