Datum:

13.11.2015. 16:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3329 pregleda

Rolls-Royce je predstavio nova Phantom Coupe Tiger i Ghost Golf izdanja na Salonu automobila u Dubaiju.

Phantom Coupe Tiger je one-off model inspirisan životnjskim carstvom, sa Burnt Orange i Arizona Sun spoljašnjim premazom. Unutrašnjost je takođe u potpunosti nova, sa Tan and Seashell kožnim sedištima sa Tiger detaljima na naslonima za glavu. Automobil je opremljen patosnicama od ovčije vune, Maccasser Ebony drvenim trimom i “Tiger Phantom Coupe” aluminijumskim patosnicama.

Ghost Golf izdanje je napravljeno za jedinog dilera Rolls-Royca u Dubaiju, Šarhaju i na severu Ujedinjenih Emirata – AGMC. Kao što njegovo ime već sugeriše, on je inspirisan golfom i opremljen Brooklands Green and Desert Dune spoljašnjošću, sa namerom da podseća na golf terene Dubaija sa zelenim travnjacima koji su okruženi pustinjskim peskom. Kabina ima tri boje sa Creme Light, Pine Green i Hotsupr Red kožnim presvlakama. Drugi detalji uključuju sto za pikink smešten pozadi, patosnice od vune i mnoštvo detalja inspirisanih golfom.

wcf-rolls-royce-dubai-motor-show-rolls-royce-ghost-golf-edition (1)

wcf-rolls-royce-dubai-motor-show-rolls-royce-ghost-golf-edition wcf-rolls-royce-dubai-motor-show-rolls-royce-phantom-coupe-tiger (1) wcf-rolls-royce-dubai-motor-show-rolls-royce-dubai-motor-show wcf-rolls-royce-dubai-motor-show-rolls-royce-phantom-coupe-tiger

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)