Datum:

12.01.2014. 23:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5735 pregleda

Rols-Rojs je i zvanično potvrdio da će uskoro predstaviti model pod nazivom Goust V-Spesifikejšn. Reč je o ograničenoj seriji originalnog modela Goust.

Da bogatoj klijenteli nikad nije dosta luksuza najbolje pokazuje ovaj automobil, koji će potencijalnim vlasnicima biti na raspolaganju u periodu januar-jun.

Prema rečima izvršnog direktora kompanije Rols-Rojs Torstena Milera, Goust V-Spesifikejšn predstavlja unapređenje svih onih osobina koje krase originalni Goust. Tu se pre svega misli na izuzetno upečatljivu pojavu samog automobila, udobnost, ali i dinamične karakteristike u vožnji.

Sasvim logično Goust V-Spesifikejšn je namenjen bogatim ljudima, pretežno uspešnim biznismenima, kojima sem luksuza nešto znači i 6,6-litarski Rols-Rojs V12 agregat. Zahvaljujući njemu Goust V-Spesifikejšn ubrzava hitro i glatko i za dostizanje brzine od 100 km/h potrebno mu je svega 4,7 sekundi i to sa svega 80% iskorišćene snage. Dodatnu zaslugu ima i 30KS viška u odnosu na originalni model.

U vizuelnom smislu Goust V-Spesifikejšn odiše jedinstvenom dinamičnošću. Ovde je kupcu podređeno sve, pa klijentela sa dubokim džepom može birati između pet posebno odabranih boja karoserije. Ukoliko to, pak, nije dovoljno tu je neverovatna Rols-Rojs paleta od impozantnih 44.000 nijansi.

Tu su još i točkovi od 22 inča. Unutrašnjost vozila je ručno izrađena, sa dosta smisla za detalje, među kojima se posebno ističu ugravirani elementi. Tu su još i jedinstveni detalji u vidu čeličnih delova, kao i multimedijalni ekran sa simbolom crne krune na sredini.

Autor: Nikola Marinkoviċ, Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)