Datum:

13.01.2017. 19:32

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U nameri da predstavi mogućnosti svog električnog hiperautomobila, Rimac se našao na obalama susedne Hrvatske sa Lordom Pembrokom krajem prošle godine, kako bi uporedio Concept_One sa Bugatti Veyronom.

Iako već znamo da je Concept_One izuzetno brz, ovaj video ističe to šta on može učiniti na putu, kao i to koliko može biti naklonjen vozaču. Dva pomenuta evropska hiperautomobila zajedno su se našla na stazi, kako bi se utvrdilo kako izgleda kada se oba doguraju do granica sopstvenih performansi.

Veyron, očigledno, nije dizajniran kao trkačko vozilo, već kao ultimativni grand tourer. Ipak, on je u stanju da obiđe stazu za najmanje vremena, iako mu nedostaju neke od uzbudljivih opcija najboljih ulično legalnih trkačkih automobila.

Što se tiče Concept_One vozila, raspodela njegovog obrtnog momenta i sistemi za kontrolu vuče mogu biti modifikovani kako bi se on što lakše prilagodio uslovima vožnje u kojima mnogo ne pomažu pogon na sva četiri točka i postojeće opcije kontrole automobila.

Još uvek nije poznato koliko Concept_One jedinica je dostavljeno kupcima, ali je definitivno teško poreći njegov atraktivni dizajn i visoke performanse.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)