Datum:

15.09.2019. 9:51

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ako ste tokom proteklih 15 godina pogledali emisije Top Gear ili The Grand Tour, onda dobro znate ko je Ričard Hamond. A verovatno znate i da on jednostavno obožava dva automobila, Porsche 911 i Land Rover Defender.

Upravo zbog toga što je dokazani ljubitelj legendarnog terenca, Hamond je dobio priliku i da prvi “isproba” novi Defender koji je prekjuče premijerno predstavljen u Frankfurtu.

Naime, on je na test dobio dve varijante nove generacije modela Defender. To su Defender 90 i 110. Oba modela su postavljena na novu D7x platformu, ali prvi će u salone stići model sa oznakom 110. On u prodajne salone širom sveta stiže na proleće sledeće godine. Nakon njega će na tržište stići i model Defender 90 i komercijalna varijanta.

Više o novoj generaciji modela Defender možete pronaći ovde.

Hamond se u video snimku koji možete pogledati ispod teksta fokusirao pretežno na dizajn ovog modela. Šta on misli o novoj generaciji legendarnog terenca saznajte u video snimku.

Naše mišljenje? Verujemo da će novi Land Rover Defender biti i te kako uspešan. Njegov prethodnik jeste bio sposoban da savlada i najzahtevnije terene, ali njegov dizajn je previše zastareo za moderne standard. U svakom slučaju, novi model će svakako biti udobniji za svakodnevnu vožnju.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)