Datum:

13.04.2018. 16:48

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ni to što imate 250.000 evra i spremni ste da ih date za novi “rendž rover SV kupe” nije garancija da ćete i uživati u svim čarima ovog terenca.

Jer, odlučeno je da se ovaj prelepi SUV sa dvoja vrata pravi samo u limitiranoj seriji od 999 primeraka!

Ova specijalna edicija je predstavljena nedavno na Salonu automobila u Ženevi, i kažu, izazvala je veliko interesovanje, pa se pretpostavlja da neprodatih vozila više nema!

U britanskoj kompaniji koja je u većinskom vlasništvu indijske “Tate” kažu da su čak tri godine radili na ovoj verziji. Ideja je bila da se da omaž legendarnom modelu “rendž roveru” iz sedamdesetih godina prošlog veka, koji je takođe imao dvoje vrata.

Ekskluzivna je i unutrašnjost. Dvobojna, luksuzna, sa četiri kožna sedišta, sa mnogo vrhunskih metalnih aplikacija i naravno sa svim najsavremenijim multimedijalnim čudesima.

Pri tome je pod haubom smešten moćni petolitarski motor sa osam cilindara u B rasporedu, koji ima i kompresor zahvaljujući kome postiže maksimalnu snagu od 565 “konja”.

Sprint od 0 do 100 km na čas je moguć za svega pet sekundi, a maksimalna brzina više od dve tone teškog automobila je 265 kilometara na čas.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)