Datum:

15.11.2017. 19:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Automobili budućnosti neće biti samo bezbedni za životnu sredinu, samovozeći i izuzetno bezbedni. Oni će, pored toga, moći da brinu o ljudima koje prevoze.

Brojni proizvođači počeli su da eksperimentišu sa automobilima koji nadgledaju i poboljšavaju zdravlje svojih korisnika, a među njima je i Hyundai. Inspirisan ovim sporo rastućim, ali definitivno postojećim trendom, umetnik Maximilian Troicher napravio je Volvo Care koncept.

Care koncept je mali gradski automobil sa dvoje vrata, koji bi Volvo napravio kako bi se starao o svojim zaposlenima. Unutrašnjost mu je zato dizajnirana tako da se prilagodi individualnim potrebama korisnika.

Na primer, kabina nudi aktivno vozačko iskustvo, fizičku relaksaciju i zabavno-informacione sisteme. Tako se u ovom vozilu može uživati u njegovom upravljanju ili nešto sasvim drugo, u zavisnosti od situacije i raspoloženja.

Dizajn njegove spoljašnjosti oslikava raznovrsnost njegovog karaktera, sa velikim vetrobranom koji se proteže od krova pa sve do prednjeg branika.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)