Datum:

15.11.2012. 13:39

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 6036 pregleda

Tesla Model S jedno je od najpopularnijih električnih vozila u ovom trenutku, a CEO ove kompanije je u nedavnoj konferenciji za štampu najavio nekoliko novih verzija Modela S koji će biti lansirani na tržište iduće godine.

Jedna od tih pomenutih verzija mogao bi biti i model koji simboliše povratak korenima ovog brenda, bez fensi karakteristika i raskošne unutrašnjosti, dok je druga čije se pojavljivanje priželjkuje karavan ili “shooting brake” varijanta, kakvu i Fisker planira da uvede u svoju ponudu.

Dve fotografije koje možete videti su renderi koji nagađaju kako bi eventualni Tesla Model S izgledao u formi karavana. Iako ovi modeli još uvek ne uživaju dovoljnu popularnost na tržištima poput američkog, ne može mu se odreći izuzetna praktičnost koju mu na prvom mestu obezbeđuju pozamašan prtljažni prostor. Prepostavka sa kojom se prilazi ideji pravljenja karavan verzije glasi da će kupci biti oduševljeni kombinacijom omiljenih elemenata ovog brenda sa praktičnošću kakvu nudi ogroman prtljažnik.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)