Datum:

14.11.2017. 13:20

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Renault Subtil osmišljen je kako bi premostio jaz izmeđi SUV-ova i pikap kamioneta u svetu budućnosti.

Nažalost, ovaj brend ne planira pravljenje takvog vozila uskoro, ali zato su tu renderi koje je napravio Wojciech Jurkowski. Prema njegovim rečima, Subtil će ljudima koji živi u gradovima omogućiti da pobegnu iz grada i uživaju u lepotama koje donosi unutrašnjost.

Subtil zaista ima karakteristike SUV-a i pikapa, a bio bi dostupan sa različitim konfiguracijama. Mogao bi da se transformiše iz četvoroseda sa standardnim prtljažnim delom u dvosed sa većim prtljažnikom ili dvosed sa prostorom za sportsku opremu poput bicikla ili snoumobila. Isto tako, kad je uključen autopilot, kabina se može transformisati u spavaću sobu.

Dizajner kaže da se kabina može podešavati po želji korisnika, a zahvaljujući 360 kamera sistemu i VR 3D naočarima, moguće je osmatrati okolinu ovog automobila.

Što se tiče pogona, ovaj koncept zamišljen je sa četiri nezavisna električna motora, od kojih je svaki na po jednom točku.

Ovakva studija zaista izgleda kao nešto što možemo videti u ne tako dalekoj budućnosti, ali baš ovakvo vozilo iz Renaulta? Teško, ali sigurno ne i nemoguće.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)