Datum:

25.10.2013. 13:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 7667 pregleda

Hyundai je objavio dva nova rendera najavljenog Genesisa za 2014. modelsku godinu za koji se pretpostavlja da će uskoro biti predstavljen.

Reč je o prvom modelu koji će usvojiti Hyundaijev Fluidic Sculpture 2.0 dizajn koji donosi šestougaonu prednju rešetku i sveukupno moderan izgled. Automobil je već uočen tokom testiranja, tako da, kada je u pitanju njegov izgled, većih iznenađenja neće biti. Inspirisan je HCD-14 Genesis konceptom, ali i prilično skromniji, s obzirom da se radi o automobilu koji je predodređen za ulazak u proizvodnju.

Hyundai kaže da će novi Genesis sedan biti bezbedniji, zahvaljujući poboljšanoj strukturi karoserije koja je osigurala dobre rezultate na sigurnosnim testovima. Sprovedeni koraci za poboljšanje bezbednosti uključuju i sigurnosne pojaseve, ali i sistem za hitno privršćivanje istih u slučaju ugrožene bezbednosti.

Genesis za 2014. modelsku godinu u ponudi će se naći sa novim sistemom pogona na sva četiri točka iz ove kompanije koji je nazvan HTRAC. Poboljšana stabilnost pri skretanju biće omogućena zahvaljujući sistemu elektronske kontrole vešanja, dok će stabilnost pri vožnji velikom brzinom biti pod nadležnošću R-MDPS-a (Rack-mouted Motor Driven Electric Power Steering).

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)