Datum:

10.04.2017. 13:33

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Sredinom 2015. godine direktor Ferrarija Serđo Markione otkrio je da bi ova kompanija mogla napraviti modernu verziju Dino modela, ali ništa nije otkrio o tome kada bi takvo vozilo moglo ugledati svetlost dana.

Gotovo dve godine kasnije i dalje nije bilo informacija o potencijalnom rivalu McLarenu 570S, sve do pre nekoliko nedelja, kada je uočen prototip odenut u 458 Italia model, za koji se smatra da može biti moderni Dino.

Iako za sada niko ne zna kakvi su tačno planovi o oživljavanju ovog automobila, ekipa iz  Trazione Posteriore odlučila je da napravi rendere ovog automobila. Kao osnova za rendere poslužilo je ograničeno izdanje Ferrari J50 modela, koji je predstavljen krajem prošle godine za japansko tržište. 

Ferrari je tada potvrdio da bi izgled ovog automobila mogao zapravo biti prikaz njihove buduće dizajnerske direkcije, a ukoliko je to zaista slučaj, novi Dino zaista bi mogao biti jedan od prvih modela sa takvim dizajnom.

Spreda vidimo slične farove kao na J50 modelu, samo malo manje agresivne, odnosno diskretnije. Bočni retrovizori, točkovi i bočni vazdušni otvori direktno su preuzeti od J50. Pozadi, Dino na renderima ima stakleni poklopac motora i četiri okrugla zadnja svetla, viđena do sada na J50, GTC4Lusso i 812 Superfast modelima. Za o elemente dizajna je gotovo sasvim sigurno da će biti viđeni i na budućim automobilima ovog brenda.

Foto: Trazione Posteriore

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)