Datum:

13.11.2017. 13:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Početkom 2015. godine Mercedes-Benz je predstavio svoj F 015 Luxury in Motion, koncept za koji se verovalo da prikazuje kako će izgledati automobili budućnosti.

Luxury in Motion sa električnim pogonom imao je prostranu unutrašnjost, a na ovu ideju nadovezao se umetnik sa Behance-a Aaron Jaryong Koo i dizajnirao sličan automobil, ali inspirisan Kia brendom.

Vozilo ima jednostavno ime – Kia Autonomous porodični kombi, i prostranu unutrašnjost poput Kia Sedona modela, uprkos tome što je od njega kraći za više od 60 cm.

S obzirom da je u potpunosti autonoman, ovom konceptu ne trebaju nikakvi tradicionalni instrument tabla ili upravljač. Zato u kabini ima dva velika sedišta, postavljena jedno naspram drugog, kao i veliku klupu sa strane koja može da posluži za prevoz dece.

Nakon predstavljanja svog F 015 Luxury in Motion koncepta, Mercedes-Benz je nagovestio da bi takvo vozilo moglo da ugleda svetlost dana 2030. godine. U slučaju da se to i ostvari, vozila poput ovog moći ćemo da viđamo na putevima za malo više od 10 godina.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)