Datum:

13.02.2018. 19:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Iako je ovde po sredi samo render sa elementima Audijevog dizajna, jasno je da pred sobom imamo vozilo iz budućnosti. Koliko daleke budućnosti, dobro je pitanje, pošto se dizajn kamiona generalno ne menja tako često kao, recimo, automobila. Tako se i najsavremeniji kamioni ne razlikuju drastično od svojih više decenija starih parnjaka.

Ono što kamione čini savremenim više su tehnologije i pogon, a ne izgled. Teslin kamion, recimo, ima čiste linije koje definišu njegov minimalistički dizajn, dok se prava revolucija odvija – unutra.

Sada vam predstavljamo Audi HMV koncept koji zastupa drugačiju filozofiju. Osim što izgleda kao Transformers iz budućnosti, on nema baš mnogo zajedničkog za vozilima sa početka ovog veka. Tvorac rendera/studije je Džeremi Dod, sa idejom da napravi upravo kamion iz budućnosti. 

Na osnovu izgleda, lako je pretpostaviti da je opremljen električnim motorima i da je u potpunosti autonoman. Pa, dok ne stigne ovakva budućnost, uvek možemo uživati u tuđim zamislima iste.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)