Datum:

31.08.2014. 14:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 14803 pregleda

Nezavisni dizajner Torsten Kriš podelio je sa svetom svoju viziju Alfa Romeo Giulie (2016), modela na koji se čeka sa velikim nestrpljenjem.

Svi dosadašnji podaci o Giulia modelu svode se na uslikani prototip sa karoserijom Maserati Ghiblija. No, Kriš je odlučio da uzme stvari u svoje ruke i kreira render koji odgovara moćnoj Quadrifogilio Verde specifikaciji. Rezultat je nešto što bi brojni ljubitelji Alfa Romeo brenda veoma voleli da vide na mestu budućeg rivala BMW-ove Serije 3.

Lorenco Ramacioti, globalni šef dizajna Fiat-Chrysler grupe, ranije je rekao da će nova Giulia predstavljati “dizajnerski izazov” i da će “morati da bude prepoznatljiva, ali i da će biti u stanju da izdrži test vremena”. Ovaj model će popuniti prazninu koju je za sobom ostavio 159 model, a u konceptnoj formi videli smo ga prošle godine. Koncept je dizajniran od strane Alfa Styling centra, u saradnji sa studentima sa Evropskog instituta za dizajn.

Ukoliko sve bude teklo po planu, Alfa Romeo Giulia će se u prodaji naći 2016. godine, što znači da u narednih dvanaest meseci možemo očekivati njenu zvaničnu premijeru.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)