Datum:

03.12.2016. 20:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

1 komentara pregleda

RainPrisk je tvorac rendera Teslinog Modela S u formi kabrioleta, što znači da je izgubio svoj krov, zadnja vrata, uz zadržavanje svega onoga što donosi njegova unapređena verzija.

Dizajn ovog automobila, ako ostavimo trend pikapa i SUV-ova po strani, sigurno bi privukao ljubitelje ovih automobila, kao što je to bio slučaj sa NEC-om pre nekoliko godina (kompanijom koja je nudila Tesla Model S kabriolete, što je rezultovalo velikom potražnjom ovih vozila, posebno u Kini).

Tesla, naravno, nema nikakvu nameru da pravi ovakav automobil, a kada je reč o nasledniku Roadstera, on će biti sasvim drugačiji od ovog automobila.

U međuvremenu, Tesla proslavlja svoju pobedu u saveznoj državi Virdžiniji, gde im je dozvoljeno da prodaju svoja vozila direktno kupcima kroz sopstvena predstavništva. Osim toga, ovaj američki gigant sprema se da lansira svoj unapređeni Autopilot 8.1 za oko tri nedelje. Model 3, međutim, ne očekuje se pre naredne godine, a do tada ćemo se zadovoljiti renderom njegove nesuđene kabrio verzije.

https://www.facebook.com/rainprisk/posts/1149122475178545:0

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)