Datum:

22.09.2013. 14:49

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 10055 pregleda

Prva pomisao mnogih ljudi na pomen Renault Espace modela sasvim sigurno je njegov kockast dizajn i prilično jeftina plastika, što i nije začuđujuće, kada se u obzir uzme da je ovaj model na tržištu veoma dugo.

Ovog meseca, Francuzi su u Nemačkoj prikazali iduću generaciju Espace-a, u formi koncepta koji je nazvan “Initiate Paris“, iza kog stoji nagoveštaj luksuza, čime ovaj proizvođač nastoji da poveže pomenuto vozilo i francusku prestonicu.

Koncept je izmenio percepciju onoga što bi Espace trebalo da bude. On sada dobija brojne karakteristike krosovera, kako bi mogao da zadovolji potrebe jedne porodice, ali uz aerodinamičan dizajn i smanjenu emisiju CO2.

Na osnovu nedavno predstavljenog koncepta, X-Tomi Design napravio je render naredne generacije Espace modela. Najuočljivija promena je njegova silueta – ovde je reč o dugačkoj, proširenoj kabini, ali veliki točkovi i agresivan zadnji i prednji deo jasno daju naznaku da da će on imati karakteristike krosovera.

Renault je potvrdio da će proizvodna verzija Initiate Paris modela biti predstavljena za oko godinu dana, na Salonu automobila u Parizu, a u prodaji će se naći početkom 2015. godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)