Datum:

07.06.2016. 13:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ekipa sa IndianAutosBloga odlučila je da napravi render budućeg Porsche Panamera modela koji možda nije sasvim nalik na originalno vozilo, ali za to renderi i služe – da se pusti mašti na volju.

Kada je reč o dizajnu, prednji deo automobila na renderu je unapređen, mada ne drastično. Najveći problem aktuelne verzije je veličina njegovog zadnjeg dela, za koju su brojne špijunske fotke pokazale da neće biti preneta i u narednu generaciju, koja dobija vitkiji zadnji kraj i nove farove inspirisane Panamera Sport Tourismo konceptom.

Nova verzija će dobiti i svedeniju instrument tablu, kao i kontrole na dodir uz veći displej koji je sastavni deo zabavno-informativnog sistema. Novine u kabini uključuju i novu ručicu menjača, kao i redizajnirane vazdušne otvore.

Porsche planira da uvede novine u Panamerinu liniju, gde će se osim regularnog modela naći i karavanska. Početkom ovog meseca uočena je i verzija koja je nalik na kupe sa dvoje vrata, pa postoji mogućnost da će se i ona naći u osveženoj liniji.

Regularni Porsche Panamera za 2017. modelsku godinu zvanično će debitovati na Salonu automobila u Parizu početkom oktobra, dok bi online premijera trebalo da se održi nešto ranije. Karavan će se najverovatnije pojaviti u drugoj polovini naredne godine, dok kupe neće stići pre 2018.

2017-Porsche-Panamera-rendering

Foto: IndianAutosBlog.com

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)