Datum:

05.07.2016. 13:46

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Mercedes je trenutno u finalnim fazama pripreme svog kupea E-Klase za 2018. modelsku godinu, a ekipa sa OmniAuto sajta napravila je render ovog automobila.

Vrlo atraktivnog izgleda, automobil na slici prati stope kupea C-Klase, sa atraktivnom prednjom maskom i rešetkom hladnjaka, “zabačenim” farovima i velikim vazdušnim otvorima. Sportski izgled proteže se i ka zadnjem delu.

Na osnovu objavljenih špijunskih fotki zna se da će unutrašnjost ovog vozila biti pod snažnim uticajem sedana E-Klase, uz mnoštvo manjih izmena koje uključuju nove vazdušne ventile i izmenjen centralni deo instrument table koji će imati analogni sat.

Opcije motora biće u potpunosti preuzete od sedana, što znači da možemo očekivati asortiman poznatih pogonskih jedinica kao što su turbopunjena 2.0-litarska četvorocilindarska sa 241 KS i biturbo 3.0-litarska V6 koja proizvodi 396 KS i 521 Nm obrtnog momenta. Visokoperformansni E63 model će imati snagu od 571 i 612 konja.

Mercedes je prilično tajnovit kada je reč o datumu lansiranja ovog vozila, a od ranije se priča o tome da bi njegova premijera mogla da se održi na Salonu automobila u Ženevi naredne godine.

mercedes-e-class-coupe-rendering

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)