Datum:

26.12.2015. 20:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3117 pregleda

Već neko vreme mogu se čuti vesti o pojavljivanju Audi RS6 allroad modela, a sada je RM Design pokazao kako bi on mogao da izgleda.

Ovaj model, koji kombinuje snagu A6 allroada i performanse RS6 Avanta trebalo bi da se pojavi u drugoj polovini naredne godine. Audi navodno planira da ga lansira na kinesko tržište, a postoji mogućnost da će biti dostupan i širom sveta, pošto je sasvim sigurno da bi kupci za njega bili zainteresovani.

Audi RS6 allroad će verovatno biti skuplji od RS6 Avant modela, s obzirom na unapređenja kakva su povećan klirens, plastične obloge karoserije i tako dalje. U planu su i novi točkovi, kao i izmene unutar kabine. To nije mnogo posla za odeljenje istraživanja i razvoja ove kompanije, a pitanje je da li će Volkswagen odobriti ovaj model za proizvodnju, s obzirom da je već najavljeno da će brojni modeli biti odloženi ili u potpunosti otkazani kako bi se smanjili troškovi.

U slučaju da su ove glasine tačne, Audi bi mogao pomenuto vozilo predstaviti na nekom od većih salona automobila, a to će se najverovatnije desiti u Kini.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)