Datum:

06.07.2016. 19:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U narednih nekoliko godina pojaviće se nekolicina kupe-SUV modela koji postaju sve popularniji. Tako Renault želi da iskoristi priliku i uzme svoj deo kolača, predstavljanjem novog modela čiji rival će biti BMW X4 i njemu slični automobili.

U ovom trenutku sve je na nivou nagađanja, ali Autocar prenosi da će koncept koji francuski proizvođač namerava da predstavi premijeru imati početkom oktobra, na Salonu automobila u Parizu. Još studija koje će sprovoditi dizajnerski tim na čelu da direktorom dizajna Lorensom van der Akerom će u narednih nekoliko godina biti sprovedeno, kako bi se otkrilo šta je to što bi kupcima moglo da se dopadne.

Iako još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija, smatra se da bi novo vozilo moglo biti zasnovano na Kadjaru, a priča se i o tome da su Renaultovi dizajneri inspirisani Mazda Koeru konceptom, koji kao nizak, vitak i sportski SUV predstavlja savršen primer kupe-SUV vozila.

Francuski proizvođač želi da učini da proizvodni model kupcima da osećaj “snage i bezbednosti koji proističe iz posedovanja krosovera”, ali da istovremeno “ima privlačnost kupea”. Renault će novi koncept, u skladu sa trendovima, najverovatnije opremiti električnim pogonom.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)