Datum:

21.08.2018. 15:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Najnoviji član Renaultove porodice u Rusiji je Logan Stepway, koji stiže nakon uspeha Sandero Stepway, Dokker Stepway i Logan MCV Stepway modela na ovom tržištu.

Logan Stepway ograničen je isključivo na tržište Rusije, gde Renault prodaje Dacia modele pod svojim imenom. Njegov glavni rival je domaća Lada Vesta Cross, a ima klirens od 195 mm i unapređenja koja mu obezbeđuju snalaženje i po najizazovnijim putevima ove zemlje. Ipak, s obzirom da je u pitanju cenovno pristupačno vozilo, nema integralni pogon (čak ni kao opciju), već ga samo povećan klirens i plastične obloge karoserije razlikuju od regularnog Logana.

U ponudi je sa dva motora: 1.5-litarskim dCi dizelom i 1.6-litarskim benzincem, sa 82, 102 i 113 KS. Sve tri benzinske jedinice u ponudi su sa ručnim menjačem, mada se poslednja može poručiti sa CVT-jem, u City nivou opremljenosti. Dizel ima isključivo ručni pogon.

Logan Stepway biće zvanično predstavljen na Salonu automobila u Moskvi krajem avgusta, a odmah potom počinje i prodaja u ovoj zemlji.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)