Datum:

02.04.2016. 14:07

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U ruskoj prestonici predstavljen je Kaptur, gotovo identičan Captur modelu. Međutim, razlike postoje – Kaptur je dizajniran specijalno za potrebe ruskih kupaca.

Renault nije otkrio specifikacije ovog modela, ali je uočljivo da Kaptur ima veći klirens, čvršće vešanje i dostupan sistem pogona na sva četiri točka. Ovaj krosover je dizajniran kako bi bio na visini zadatka kada je u pitanju vožnja po svim terenima.

Kada je reč o izgledu, on ima već poznatu prednju masku sa istaknutom rešetkom hladnjaka i velikim Renault logoom. Tu su i “zabačeni” farovi i plastične obloge karoserije. Drugi detalji uključuju dnevna svetla u obliku slova C i trodimenzionalna LED zadnja svetla.

Renault nije otkrio ništa o njegovoj unutrašnjosti, a poznato je da je opremljen upravljačem sa tri paoka, kružnim vazdušnim otvorima i metalik detaljima. Tu su i elektronski upravljivi prozori i brave kao standard, uz mogućnost ulaza u vozilo bez ključa i dugme za paljenje motora. Kupci se mogu opredeliti za opcioni Media Nav informativno-zabavni sistem sa sedmoinčnim diplejem i mogućnošću Bluetooth povezivanja. S obzirom na to da ruske zime mogu biti nemilosrdne, model je opremljen i grejanjem na prednjim sedištima i vetrobranu, uz mogućnost paljenja vozila iz daljine.

Kaptur u prodaju na ruskom tržištu ulazi na leto, a proizvodiće se u Renaultovoj fabrici u Moskvi.

renault-kaptur-russain-spec

renault-kaptur-russain-spec (1)

renault-kaptur-russain-spec (3)

renault-kaptur-russain-spec (4)

renault-kaptur-russain-spec (2)

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)