Datum:

16.06.2013. 20:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara 5341 pregleda

Brojni automobilski proizvođači dodali su svojim vozilima nove sigurnosne sisteme. Tako vas oni mogu upozoravati kada se krećete preko linije, kada počnete da dremate ili kada vam pristiže drugi automobil iz mrtvog ugla. Neki automobili će se u takvim situacijama čak i zaustaviti!

Upravo zbog toga što su ovi sistemi novi i što sa njima samo mali broj ljudi ima direktnog iskustva u realnim životnim situacijama, mnogi ih mogu videti kao zastrašujuće, biti prema njima nepoverljivi ili ih smatrati neljudskim. Srećom, ne postoji ništa što dobra Volkswagen reklama ne može da popravi!

U ovoj koju možete pogledati iznad (a koja je nedavno emitovana u Velikoj Britaniji), dva pljačkaša banke u ukradenom Golfu 7 pokušavaju da pobegnu. Ono što oni očigledno ne znaju jeste da ovaj automobil ima sistem za detekciju sudara koji je povezan sa kočnicama i koji zaustavlja automobil u mestu.

Posebno obratite pažnju na komičan momenat – lice suvozača na kome je skoro bukvalno ispisano: “Šta nam je trebalo da uzmemo baš ovaj automobil?!”

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)