Datum:

09.01.2015. 13:11

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4818 pregleda

Britanski mediji prenose da će Range Rover kabriolet u prodaju ući još ove godine, sa cenom od oko 45.000 funti (oko 57.000 evra).

Na Salonu automobila u Ženevi 2012. godine Land Rover je predstavio Range Rover Cabriolet koncept, ali bez ikakve reči o proizvodnoj verziji. Špijunske fotografije koje su se pojavljivale u međuvremenu, otkrile su da će Evoque izgubiti svoj fiksirani metalni krov, koji je zamenjen mekim, uvlačivim krovom.

Veruje se da Land Rover ovom vozilu nije odmah dao zeleno svetlo za proizvodnju zato što su želeli da analiziraju njegov potencijal na tržištu. Ranije se sumnjalo da je njegova proizvodnja pod znakom pitanja iz tehničkih razloga.

Postoje dobre šanse da će ovo vozilo, sa svojom proizvodnom specifikacijom, biti predstavljeno krajem juna, na Gudvud festivalu brzine, sa dizajnom koji će izuzetno biti nalik na koncept. On će imati zaštitni sistem protiv prevrtanja koji će biti dovoljno pametan da se ne aktivira prilikom off-road vožnje, ali sva je prilika da će samo nekoliko otvorenih Evoque modela biti u mogućnosti da napusti ravnoću i predviljivost asfalta.

Land Rover će, kroz svoje Special Vehicle Operations odeljenje, možda pripremiti i Evoque sa visokim performansama, koji bi mogao poneti SVR oznaku, baš kao i Range Rover Sport SVR.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)